Start Kaartverkoop

Start Kaartverkoop

Met trots presenteren we het programma van de eerste Friese Dansdagen. Een mooi afwisselend programma met voor ieder wat wils want iedereen kan dansen.

Zet de datum van 4 tot en met 8 oktober alvast in de agenda voor de Friese Dansdagen. Op het programma staan verrassende combinaties en oogstrelende producties, maar er is ook een heuse DanceBattle voor jongeren. Speciaal voor de Friese Dansdagen is een voorstelling gemaakt waarin mensen met een beperking, fysiek of verstandelijk, de hoofdrol spelen. Dat illustreert dat een perfect danslijf geen voorwaarde is om danser te zijn! Tijdens het hele festival en de afterparty’s is er alle ruimte om ook zelf met de voetjes van de vloer te gaan. Lees het Programma Friese Dansdagen.

Kaartverkoop

De kaarten voor de Friese Dansdagen zijn vanaf donderdag 5 juli om 12:00 uur te koop op www.Harmonie.nl of aan de kassa van stadsschouwburg de Harmonie.

Wil je meerdere voorstellingen bezoeken, koop dan een Passepartout of Dagkaart. Ben jij tussen de 12 en 25 jaar dan is er de gratis Harmonie Jongerenkaart waarmee je tot 70% korting kunt krijgen op alle voorstellingen.

Friese Dansdagen volgen

Je kunt alle nieuws van de Friese Dansdagen volgen op Facebook en Instagram