Workshop Adriaan Luteijn & Netwerkbijeenkomst voor dansprofessionals

Workshop Adriaan Luteijn & Netwerkbijeenkomst voor dansprofessionals

DANSDAG ZATERDAG 10 OKTOBER

Netwerken, lunchen en dansen!

Kom meepraten en dansen op zaterdag 10 oktober! Het programma bestaat uit een netwerkbijeenkomst voor dansprofessionals, een gezellige lunch en tot slot een inspirerende dansworkshop over inclusief werken van Adriaan Luteijn. We hopen je bij één of meerdere activiteiten te zien!

Alle programmaonderdelen vinden plaats in De Harmonie in Leeuwarden en houden rekening met de 1,5 meter afstand en andere coronamaatregelen.

Aanmelden

Meld je vóór donderdag 1 oktober aan via deze link. Je kunt alle programmaonderdelen volgen of een keuze maken. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.

Programma

10.30 – 12.30 uur | Netwerkbijeenkomst voor dansprofessionals

12.30 – 13.30 uur | Lunch

13.30 – 15.00 uur | Workshop inclusief werken in dans van Adriaan Luteijn

Netwerkbijeenkomst
In deze bijeenkomst bespreken we de aangepaste plannen voor de Friese Dansdagen. We lichten twee programmaonderdelen uit: een nieuw dansproject in het Voortgezet Speciaal Onderwijs en het Pop Up Podium, een open podium voor het Friese dansveld. We vertellen jullie over de mogelijkheden en ideeën, maar willen ook graag jullie input en ervaring meenemen bij het ontwikkelen van deze activiteiten. Daarom splitsen we de tweede helft van de bijeenkomst op in twee werkgroepen die elk met één van deze onderdelen aan de slag gaan. Na afloop wisselen we gedachten uit en maken we vervolgafspraken.

Deelname is gratis.

Lunch
Blijf vooral nog even gezellig lunchen! Of kom alvast lunchen voorafgaand aan de workshop. Zo is er tijd om informeel met elkaar bij te praten en te netwerken.

Kosten: € 7,50

Workshop Adriaan Luteijn
Adriaan Luteijn (choreograaf bij Introdans) is, als artistiek coach bij de voorstelling Bloedbanden, al sinds 2018 betrokken bij de Friese Dansdagen. We zijn verheugd dat hij op 10 oktober weer naar Leeuwarden komt om zijn kennis over inclusief werken in dans met jullie te delen. Adriaan zal vertellen over zijn werkwijze en voorbeelden laten zien. Daarna gaan we de vloer op om zelf aan de slag te gaan met tools en werkwijzen hoe je je lessen en voorstellingen inclusief kunt maken, zodat iedereen kan meedoen.

Kosten: € 15,- vol = vol!