OPROEP SCRATCH NIGHTS

OPROEP SCRATCH NIGHTS

Voor de Scratch Nights op 3 en 10 januari 2019 is Stadsschouwburg de Harmonie op zoek naar artiesten die hun werk voor het publiek in De Harmonie willen uitproberen! Van stand up comedy tot dans, van een korte theatermonoloog tot cabaret of poëzie, elk genre is tijdens de Scratch Nights welkom en mogelijk. 
Wat is een Scratch Night?

Een Scratch Night is een avond die in het teken staat van nieuw werk. Tijdens deze avonden geven we artiesten de mogelijkheid hun materiaal ”uit te proberen” op een live publiek. Tijdens twee avonden zullen zes artiesten, drie op een avond, twintig minuten lang voor het publiek nieuw werk tentoonstellen.

Het werk dat tijdens een Scratch Night wordt opgevoerd is vooral work in progress. Meestal is dit werk nog in een vroeg stadium. Tijdens de Scratch Night krijgt de artiest de kans om van het publiek onmiddellijke feedback te ontvangen en dit mee te nemen in de verdere ontwikkeling van het uitgevoerde werk. Voor het publiek is het een geweldige kans om voor een zachte prijs de talenten van de toekomst en het nieuwe werk van bekendere artiesten te ontdekken en werk in een vroeg stadium te bewonderen!

 

Meedoen? Stuur dan vóór 1 december een mail met een korte beschrijving van je werk, en eventueel een video en/of script, naar k.vdmeer@harmonie.nl.